Meal Box'tan düşük kalorili beslenme programı: Meal Box Fit

Meal Box'tan düşük kalorili beslenme programı: Meal Box Fit

Bundan yaklaşık bir yıl önce abonelik modelini devreye alan Meal Box, büyümesini yeni ürün ve servislerle hızlandıracak. Kendi diyet beslenme programını geliştiren Meal Box, Meal Box Fit markasıyla yeni bir abonelik servisine başlayacak.

Meal Box Fit ile ilgili bildiklerimiz henüz sınırlı. Diyet beslenme pazarını hedefleyen Meal Box Fit, öncelikle kilo vermek isteyen müşteriler (sporcular değil) için geliştirilmiş bir beslenme programı. Meal Box'ın taze gurme yemeklerinden farklı olarak düşük kalorili yemeklerden oluşan menülerle tüketiciler ne kadar kalori aldıklarını biliyor ve diyet takibi için önemli bir kolaylığa kavuşuyor.

Diyet programları yazın yaklaştığını hissettiğimiz bu dönemlerde daha fazla önem kazanıyor. Çoğu süreli bu diyet programlarıyla kışın alınan fazla kilolar verilebiliyor ancak özellikle ofis çalışanları için düzenli olarak diyet yemek bulmak önemli bir sorun oluşturuyor. Meal Box Fit, bu tüketicilerin taleplerine cevap vererek yeni müşterilere ulaşabilir. Meal Box Fit, Meal Box'ın sağlıklı hazır yemek algısına önemli bir katkı sağlayabilir. Meal Box Fit'in tüm öğünleri kapsayan bir diyet programı mı yoksa sadece öğlen yemekleriyle mi sınırlı olacağını henüz bilmiyoruz. Girişim bunun cevabını önümüzdeki haftalarda verecek.

Aylık abonelik servisi son sekiz aydır yüzde 20 büyüyor

Meal Box, bir yıldır sunduğu hem bireysel hem kurumsal müşterileri hedefleyen yemek abonelik sistemini hızlı büyütmeye devam ediyor. Girişim, aylık abonelik servisinin son sekiz aydır ortalama yüzde 20 oranında büyüdüğünü paylaşıyor. Meal Box geçtiğimiz Mayıs'ta, kullanıcı sayısının 250 bine yaklaştığını açıklamıştı. Yemeksepeti’nden ayırılma kararıyla abone sayısını katlayan Meal Box, kendi kanallarından aldığı siparişlerin sayısının bir önceki yıla göre 10.5 kat arttığını açıklamıştı bize.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.