Webrazzi Online Demo Day #4 için programımız belli oldu [23 Şubat Perşembe, 10:00]

Webrazzi Online Demo Day'in dördüncü bölüm programı belli oldu.
Webrazzi Online Demo Day #4 için programımız belli oldu [23 Şubat Perşembe, 10:00]

Webrazzi Online Demo Day'in dördüncü bölüm programı belli oldu. 23 Şubat Perşembe günü saatler 10:00'u gösterdiğinde canlı yayınla ekranlaranıza gelecek olan Webrazzi Online Demo Day #4, dört girişimciyi ve UX konusundaki sunumuyla Gökhan Besen'i ağırlayacak.

Microsoft BizSpark‘ın katkılarıyla ilk 4 bölümünü yayınlayacağımız Webrazzi Online Demo Day’de hatırlarsanız birinci, ikinci ve üçüncü bölümler geçtiğimiz haftalarda ekranlarınıza gelmişti.

Çok fazla zaman kaybetmeden Webrazzi Online Demo Day #4'ün detaylarına geçmek gerekirse; Hepsiburada'da ürün ve UX'in başında olan Gökhan Besen'in, "İnternet Girişimleri için UX" başlıklı sunumuyla başlayacak olan programda, bu keyifli sunumun ardından 4 girişim sahne alacak.

SaaS modeliyle chatbot yaratabildiğiniz Dahi.ai, 'Getron Advisor' isimli ürününü duyurmak üzere perakende sektörü için öngörüsel bir şekilde analiz hizmetler sunan Getron ve yine bünyesinde ürünlerden birini tanıtmak üzere mobil temelli teknolojiler geliştiren Poilabs Webrazzi Online Demo Day #4 sahnesinde olacak.

Hemen aşağıda Webrazzi Online Demo Day #4'ün programını bulabilirsiniz. Perşembe günü sabah saat 10:00'da görüşmek üzere!

Webrazzi Online Demo Day #4 – Program

10:00 – 10:20: Sunum: Gökhan Besen – İnternet Girişimleri için UX

10:20 – 10:30: Dahi.ai – Barış Aşık (Kurucu)

10:30 – 10:40: Getron – Murat Ercan (Chief Business Officer)

10:40 – 10:50: Poilabs – Ersin Güray (Operasyon Direktörü)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.