LG Watch Sport ve Watch Style modelleri tanıtıldı

LG Watch Sport ve Watch Style modelleri tanıtıldı

Uzun zamandır merakla beklenen ve geçtiğimiz ay görselleri sızdırılan LG Watch Sport ve LG Watch Style modelleri tanıtıldı. Hem fiyat hem de teknik özellikler anlamında birbirlerinden oldukça farklı olan LG Watch modelleri Android Wear 2.0 işletim sistemine sahip ilk akıllı saatler olacaklar.

LG Watch Sport

Ailenin büyük üyesi olan LG Watch Sport, 1.38 inç büyüklüğünde POLED ekranla karşımıza çıkıyor. Dairesel şık bir tasarıma ve sağ tarafında 3 farklı tuşa sahip olan cihaz, 14.2 mm kalınlığında. Ortada yer alan tuşun Apple Watch modelinde gördüğümüz Digital Crown benzeri bir göreve sahip olduğunu ve kullanımı oldukça kolaylaştırdığını da belirtelim.

480 x 480 piksel çözünürlüğünde olan LG Watch Sport, 768 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı sunuyor. Gücünü 1.1 GHz saat hızında çalışan Snapdragon Wear 2100 işlemcisinden alan Watch Sport, Wi-Fi, LTE, NFC, GPS ve Bluetooth gibi bağlantı seçeneklerinin yanı sıra Android Pay özelliğine de sahip.

430 mAh büyüklüğünde bir bataryayla gelen LG Watch Sport, sahip olduğu IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı da dayanıklı. Koyu mavi ve titanyum renk seçeneklerine sahip olan Watch Sport'un fiyatı ise 349 dolar.

LG Watch Style 

Sport modeline kıyasla çok daha kibar bir tasarıma sahip olan ve daha çok kadın kullanıcılar için geliştirilen LG Watch Style, 1.20 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Gorilla Glass 3'le korunan ve 360 x 360 piksel çözünürlüğünde olan Watch Style, Qualcomm'un Snapdragon Wear 2100 işlemcisini kullanıyor.

10.8 mm kalınlığında olan LG Watch Style, 512 GB RAM ve 4 GB dahili depolama alanına da sahip. IP67 sertifikasıyla gelen Watch Style, 1 metreye kadar 30 dakika boyunca suya dayanabiliyor. 240 mAh büyüklüğünde bir bataryayla karşımıza çıkan cihaz, Sport modelinde de olduğu gibi kablosuz şarj desteğine sahip.

Son olarak titanyum, rose gold ve gümüş olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sunan LG Watch Style'ın gümüş ve titanyum modellerinin fiyatının 249, rose gold modelinin fiyatının ise 279 dolar olduğunu belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.