Android Wear 2.0 ile çalışacak LG Watch Sport ve Watch Style'ın görselleri sızdı!

Android Wear 2.0  ile çalışacak LG Watch Sport ve Watch Style'ın görselleri sızdı!

Geçtiğimiz hafta duyumlarını aktardığımız LG Watch Sport ve Watch Style modellerine ait düşük çözünürlüklü bir görsel sızdırıldı. Techno Buffalo tarafından paylaşılan görselle birlikte Google ve LG iş birliğiyle üretilecek olan akıllı saatlerin tasarımları da ortaya çıkmış oldu.

Görselde sol tarafta görünen model LG Watch Sport, sağ taraftaki model ise Watch Style. Ekran boyutu olarak Style modelinden büyük olan LG Watch Sport, sağ tarafında üç adet tuş barındırıyor. Ortadaki tuşun ise Apple Watch'da yer alan digital crown benzeri bir göreve sahip olabileceği de gelen bilgiler arasında.

Özellikle tasarım anlamında ASUS'un ZenWatch 3 modelini oldukça anımsatan LG Watch Sport modelinin 1.38 inç büyüklüğünde OLED bir ekranla gelmesi bekleniyor. 480 x 480 piksel çözünürlüğüne sahip olacak olan cihaz, LTE ve GPS desteklerine de sahip olacak.

430 mAh gibi akıllı saatler için nispeten büyük bir bataryaya sahip olması beklenen Watch Sport, 768 MB RAM ile karşımıza çıkacak. Görselin sağ tarafında bulunan LG Watch Style modeliyse Sport modelinin aksine tek bir tuşla geliyor. Bu tuşun diğer modelde de olduğu gibi digital crown gibi çalışması bekleniyor.

1.2 inçlik büyüklüğünde bir ekranla gelen Watch Style, daha çok kadın kullanıcılar düşünülerek tasarlanmış. 360 x 360 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olacak olan Watch Style, 512 MB RAM ve 240 mAh büyüklüğünde batarya sunacak. Ayrıca her iki modelin de suya karşı dayanıklılık ve 4 GB dahili depolama alanı sunacağını hatırlatalım.

Android Wear 2.0 işletim sistemini kullanan ilk akıllı saatler olacak olan LG Watch Sport ve Watch Style, 9 Şubat 2017 tarihinde işletim sistemiyle birlikte tanıtılacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.