Çizim yapabilen yetenekli minik robot: Line-us

Çizim yapabilen yetenekli minik robot: Line-us

Kickstarter'ın en ilginç projelerinden biri olan Line-us, temelde İngiltere kökenli minik bir robot. Yazılımı sayesinde akıllı telefon, tablet veya bilgisayarda oluşturduğunuz dijital çizimleri kağıda dökebilen Line-us, hem ilginç tasarımı hem de işlevselliğiyle öne çıkıyor. Bir kalem yardımıyla gerçek zamanlı bir şekilde uygulama içerisinde oluşturulan çizimleri kağıda dökebilen Line-us, notlar almanıza da olanak sağlıyor.

Wi-Fi desteği sayesinde cihazlara bağlanabilen Line-us, Mac, Windows, Android ve iOS platformlarında çalışabiliyor. Önceden kaydedilen çizimleri de başarılı bir şekilde kağıda aktarabilen Line-us, sahip olduğu uygulama sayesinde oluşturulan dijital çizimleri arkadaşlarınızla paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Mıknatıslı yüzeyi sayesinde hem yatay hem de dikey olarak kullanılabilen Line-us, USB arayıcılığıyla güç kaynağına bağlı bir şekilde kullanılabiliyor. Özellikle çizimlerini ve notlarını dijital ortamlarda oluşturmasına rağmen basılı kopya da isteyen kullanıcılar için hem başarılı hem de eğlenceli bir alternatif olan Line-us, kısa zaman içerisinde hedefi olan 39 bin pound'u toplamayı da başarmış durumda.

Şimdiye kadar 763 bağışçı tarafından desteklenen proje, 54 bin 500 pound elde etti. 69 pound (322 TL) karşılığında satın alabileceğiniz Line-us'un gönderimlerine ise önümüzdeki Ekim ayında başlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=8_KbeIFm8-U

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.