Apple Music, yakında orijinal dizi ve filmlerle zenginleşecek

Apple Music, yakında orijinal dizi ve filmlerle zenginleşecek

Müzik konusunda eksiklerini tamamlayan ve içeriğine büyük önem veren Apple'ın bir süredir Apple Music altında kendi ürettirdiği dizi ve film içerikleri barındıracağı söyleniyordu. Son olarak ünlü yapımcı ve Apple Music'den sorumlu yönetici Jimmy Iovine, verdiği röportajda Apple Music'in yakın gelecekte orijinal dizi ve film gibi video içeriklerle zenginleştirileceğini açıkladı.

Apple Music aboneleri yakın zaman sonra sadece müziklere değil, Apple platformu için üretilen içeriklere de ulaşabilir olacak. Bu karar Apple Music'in artık çok daha büyük bir servis olmasına giden yolda ilk adım. Şirket dizi ve film üretimi için şimdiden görüşmelere başlamış durumda. Apple çok kısa süre önce James Corden'ın Carpool Karaoke adlı konseptini satın almıştı.

Apple Music ile Spotify'a rakip olan Apple, şimdi bünyesinde başlayacağı dizi ve film yayınlarıyla da Netflix'e meydan okuyacak. Aralık 2016 itibariyle 20 milyon ücretli abonesi olduğu bilinen Apple Music'in bu yeni atakla birlikte üye sayısını artırma ihtimali bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.