Samsung Gear S2, S3 ve Fit 2 modelleri için iOS desteği geldi

Samsung Gear S2, S3 ve Fit 2 modelleri için iOS desteği geldi

Pek çok iPhone sahibi özellikle tasarımları ve dönebilen çerçeveleriyle dikkatleri çeken Samsung'un Gear S ve Fit serisi akıllı saat ve bilekliklerini telefonlarıyla uyumlu olmadıkları için kullanamıyordu. Bugüne kadar sadece Android cihazlarla birlikte çalışabilen Samsung'un sevilen Gear ailesi nihayet iOS desteğine kavuştu.

Gear S2 çıkışıyla birlikte verdiği sözü tutan Samsung, bizim de geçtiğimiz aylarda inceleme fırsatı bulduğumu Gear S3, S2 ve Fit 2 modelleri için iOS uygulamasını yayınladı. Yayınlanan Gear S uygulamasıyla birlikte, akıllı saatlere uygulamalar indirmek, bildirimleri kontrol etmek, Gear'ımı bul özelliğini kullanmak ve sağlık verilerinizi eşleştirmek mümkün.

Samsung, Gear S adlı uygulama sayesinde cihazlarının başarılı bir uyumluluk göstereceğini söylese de iOS kullanıcıları Samsung'la aynı fikirde değil. Özellikle Samsung Pay servisinin tam olarak çalışmadığından şikayet eden iOS kullanıcıları, cihazların tüm özelliklerinin kullanıma açık olmamasından rahatsız.

Samsung'un tüm giyilebilir teknoloji ürünlerinin iOS desteklemediğini de hatırlatalım, örneğin Android cihazlara Gear ürünleriyle aynı uygulama sayesinde bağlanabilen Samsung Gear IconX kulaklığı hala iOS uyumluluğuna sahip değil. Dilerseniz Samsung Gear S uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.