Dil öğrenme uygulaması Duolingo'ya 'sosyal ağ' özellikleri ekleniyor

Dil öğrenme uygulaması Duolingo'ya 'sosyal ağ' özellikleri ekleniyor

Dünyanın en çok kullanılan dil öğrenme uygulamalarından olan Duolingo'ya sosyal ağ özellikleri ekleniyor. Duolingo'un resmi sitesi arayıcılığıyla duyurulan Duolingo Clubs, arkadaşlarınızla beraber dil öğrenme imkan verecek.

Bugüne kadar karşımıza çıkan geleneksel dil eğitimi yöntemlerinden farklı bir methodlar kullanan Duolingo, 2017'ye girerken 150 milyondan fazla kullanıcıya sahip durumda. Hem aileniz hem de arkadaşlarınızla beraber dil öğrenme imkanı sunan Duolingo Clubs, toplamda 15 kişilik gruplara kadar destek veriyor.

Açıklamasında dil öğrenmenin doğası gereği sosyal bir eylem olduğundan bahseden Duolingo, Clubs özelliğiyle kullanıcılarının birbirlerinden güç alarak dil öğrenmek adına motive olabileceklerinden bahsetti. Duolingo Clubs'la birlikte arkadaşlarınıza kendi programlarını bitirmek için yardımcı olabilir veya onlarla yarışabilirsiniz.

duolingo_social

Dil öğrenme sürecini eğlenceli kılmaya çalışan Duolingo, gruplar içerisinde skor tutarak liderlik için çekişme yaşatmayı da planlıyor. Duolingo Clubs'ın içerisinde ufak bir haber akışı sistemi olacağını ve başarılılarınızı buradan diğer arkadaşlarınızla paylaşabileceğinizi de belirtelim.

Halihazırda Duolingo'nun hem Android hem de iOS uygulamalarının yeni versiyonlarında bulunan Duolingo Clubs özelliği, henüz masaüstü sürümü için mevcut durumda değil. Duolingo Clubs Türkçe, İngilizce, Flemenkçe, Vietnamca, İspanyolca, Portekizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Ukraynaca, İtalyanca, Endonezce, Macarca, Korece, Çince, Tayca, Japonca, Yunanca, Romanca, Çekçe ve Hintçe dilleriyle kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.