AmpMe: Bluetooth hoparlörleri senkronize edip, ses sistemine dönüştüren mobil uygulama

AmpMe: Bluetooth hoparlörleri senkronize edip, ses sistemine dönüştüren mobil uygulama

Geçtiğimiz yıl ilk mobil uygulamasını yayınlayan AmpMe, "Bir telefonun nesi var; çok telefonun sesi var" gibi bir mantıkla ilerlemişti. Bu kez uygulamasına Bluetooth senkronizasyonu özelliğini ekleyen AmpMe, farklı Bluetooth hoparlörlerin tek bir kaynaktan yayın yaparak, bir ses sistemi gibi davranmasını sağlıyor.

Parti konseptli bir uygulama olarak yayınlanan AmpMe arkadaşlarınıla toplandığınızda, bir şarkı çalıp, havayı dağıtmak için tek bir telefonun hoparlörünün asla yetmediği durumları esas alıyor. İlk uygulamasıyla ortamdaki telefonları iOS veya Android tabanlı olup olmadığına bakmadan hoparlörlerini ev sahibi telefonla bağlantılı hale getiren AmpMe, böylelikle telefonların ortak ses yayını yapmasını sağlıyor. Eklenen Bluetooth özelliği de bu pratiği Bluetooth hoparlörlere uyarlıyor.

AmpMe uygulamasını kullanmak için, ortamdaki herkesin uygulamayı telefonuna indirmiş olması gerekiyor. Bununla birlikte ses sitemine dahil edilecek Bluetooth hoparlörlerin her birinin de AmpMe yüklü ayrı bir telefona bağlı olması gerekiyor. Oluşan ağda host yalnızca bir kişi olabiliyor ve şarkıları bu kişi çalıyor. AmpMe, Apple Music, Soundcloud gibi kullandığınız müzik uygulamasından kütüphanenize erişiyor ya da doğrudan YouTube üzerinden  şarkı çalmanıza izin veriyor.

AmpMe, tüm mobil telefonlar ve Bluetooth hoparlörlerle çalışıyor. Uygulama üzerinden yayın yaparken bir senkron kayması yaşadığınızda bir kaydırma çubuğu ile durumu düzeltebiliyorsunuz. AmpMe böyle bir durumda sizin ne kadar geriden ya da ileriden gittinizi anlayıp, sorunun tekrarlanmaması için yeni bir uyum yakalamaya çalışıyor.

İlk yılında 3 milyon indirilme sayısını geçen AmpMe, geçtiğimiz Mayıs'ta 8 milyon dolar yatırım almıştı. AmpMe uygulamasını denemek isterseniz iOS ve Android bağlantılarını takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.