LifePinner: Gezginler için eğlenceli seyahat uygulaması

LifePinner: Gezginler için eğlenceli seyahat uygulaması

Günümüzde seyahat etmek ve bu konuda paylaşım yapmak oldukça kolay. LifePinner (iOS) ise seyahat etmeyi sevenler için işi daha kolay ve eğlenceli hale getiriyor.

Yeşer Sarıyıldız'ın kurucu ortaklarından olduğu LifePinner, adından da anlaşılacağı üzere gezip gördüğünüz şehirleri harita üzerinde işaretlemenizi sağlayan bir mobil uygulama. Şimdilik iOS uygulamasıyla seyahat meraklılarına ulaşan LifePinner, notlar ve fotoğraflar ekleyerek kişisel seyahat rehberinizi oluşturmanızı sağlıyor. Gezdiğiniz şehirleri puanlayabiliyor ve diğer kullanıcıların tavsiyelerini de keşfedebiliyorsunuz.

lifepinner-iphone

Hollanda merkezli bir girişim olan LifePinner, kullanıcıların gezdikleri şehirleri uygulamaya eklemesine izin veriyor. Dolayısıyla kullanıcı destekli içerikle bu alanda hızlı bir büyüme yakalamayı hedefliyor. LifePlanner, kullanıcıların paylaşımlarından faydalanarak bir seyahat infografiği de oluşturuyor ve bu grafik sosyal medyada paylaşılabiliyor.

Ücretsiz kullanılan uygulama, aynı zamanda kullanıcıların listesine (bucket list) eklediği içeriklere göre çeşitli fırsatlar da sunuyor. Bu sayede kullanıcıların daha aktif olmasını amaçlayan LifePinner, 2017 yılı başında Android uygulamasını da yayınlayarak tüm gezginler için vazgeçilmez bir uygulama olmayı hedefliyor.

Yeşer Sarıyıldız'ın paylaştığı bilgilere göre LifePinner iki hafta önce App Store'a girmiş ve şimdiye dek 5 bin kez indirilmiş. En fazla indirme sayısı da Çin ve Yunanistan'dan gelmiş. Eğer siz de gezmeyi, gördüğünüz yerlerin kaydını tutup paylaşmayı seviyorsanız LifePinner iPhone uygulamasını App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.