Microsoft, Slack rakibi olacak Microsoft Teams'i tanıttı

Microsoft, Slack rakibi olacak Microsoft Teams'i tanıttı

Microsoft daha önce çıkan söylentiler doğrultusunda Slack girişimine rakip olacak Microsoft Teams ürününü resmen tanıttı.

Tıpkı Slack gibi chat temelli bir takım içi iletişim uygulaması olarak konumlandırılan Microsoft Teams, Office 365 altyapısı ile çalışacak. Microsoft Teams üzerinden proje takımları oluşturabilecek, ekip içi iletişim sağlanabilecek ve tabii ki Office 365 hizmetlerinin dosya paylaşımları kolayca sistem üzerinden yapılabilecek. Bununla birlikte, Office uygulamalarını, notlarınızı Skype ve günlük iş hayatında kullandığınız pek çok uygulamayı bir araya getirerek, tam bir iş platformu halini alıyor.

2017'de herkes tarafından kullanılabilecek

New York'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikte tanıtılan Microsoft Teams, bugünden itibaren tam 181 ülkede ve 18 dilde Office 365'in Enterprise ya da Business planlarıyla kullanan ticari müşterilerine açılacak. Microsoft Teams'in herkes tarafından kullanılabilir hale gelmesi ise 2017'nin ilk çeyreğini bulacak. Kısacası Microsoft, Microsoft Teams'i öncelikli olarak kurumsal müşterilerine sunmaya karar vermiş. Hemen aşağıdan Microsoft Teams uygulamasını tanıtan bir videoyu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.