Fiyongo mobilden hediye gönderme özelliğini GarantiOne uygulamasına entegre etti

Fiyongo mobilden hediye gönderme özelliğini GarantiOne uygulamasına entegre etti

Mobil hediyeleşme uygulaması Fiyongo, erişimini ciddi ölçüde arttırabilecek önemli bir iş birliğini Garanti Bankası ile yaptı. Garanti'nin geçtiğimiz haftalarda iGaranti yerine getirdiği GarantiOne ile entegrasyonunu duyuran Fiyongo, kullanıcıların popüler mobil bankacılık uygulaması içinden hediyeleşmesini sağlıyor.

Mobil Servis Sağlayıcı İş İnsanları Derneği (MOBİLSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Karasu‘nun kurucu ortağı olduğu Fiyongo ilk kez geçtiğimiz Mayıs’ta yayınlanan mobil uygulamasıyla kullanıcıların seçtikleri hediyeleri, yazı, fotoğraf ya da video formatlarında kişisel mesajlarını ekleyerek WhatsApp veya Facebook Messenger üzerinden sevdiklerine göndermesini sağlıyor. Fiyongo ile Cinemaximum, Pupa, Cup of Joy, Paramanya, Petra Roasting, League of Legends, Yogauni, BloomandFresh, Spotify, Crate&Barrel , Koton ya da Kılıç Ali Paşa Hamamı gibi geniş yelpazede anlaşmalı kuruma ait hediyeleri 15 dakikadan az sürede iletebiliyorsunuz.

https://youtu.be/owuNYyNfhAM

Fiyongo'nun bizimle paylaştığı güncel verilere göre uygulamanın bugün binden fazla aktif kullanıcısı bulunuyor. Bugüne kadar reklam yapmadığını söyleyen Fiyongo'nun uygulaması üzerinden satılan hediye sayısı 150'yi geçmiş. Kasım ayından itibaren reklam ve tanıtımlara başlamayı planlayan Fiyongo, GarantiOne entegrasyonuyla erişiminin 500 bin kullanıcıya kadar çıkacağını tahmin ediyor. 18-25 yaş segmentini hedefleyen GarantiOne entegrasyonunda White Label servisi olarak konumlanan Fiyongo, hediye gönderme servis, altyapısını ve anlaşmalı markalarını Garanti'ye kullandırıyor.

Fiyongo, Garanti Bankası entegrasyonundan edindiği deneyimi farklı sektörlere uyarlamayı planlıyor. Girişim, bir hediye servisinden çok, firmalara yazılım, tasarım desteği sunan, firmaları hedeflerine uygun markalarla bir araya getirip, kendi uygulamaları üzerinde hediye gönderme servisini kullanıcılarına sunan bir altyapı sağlayıcısı haline gelmek istiyor. Bununla birlikte Fiyongo’ya farklı firmalar için CRM aracı şeklinde kullanılabileceği bir platform eklemek de planlar arasında. B2B kurgulanan bu platform üzerinden markaların kendi özel mesajlarıyla bireysel müşterilerine Fiyongo aracılığıyla hediye göndermesi mümkün hale gelebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.