Brand Week Istanbul bu yıl 4. kez pazarlama dünyasını buluşturacak

Brand Week Istanbul bu yıl 4. kez pazarlama dünyasını buluşturacak

Medya sponsoru olduğumuz Brand Week Istanbul pazarlama ve iletişimle ilgilenenleri 7-11 Kasım'da buluşturacak.

Wharton School Pazarlama Profesörü Dr. Jonah Berger, Pazarlama ve Marka Stratejisi Otoritesi, Vivaldi Group Kurucusu ve CEO’su Dr. Erich Joachimsthaler, SapientNitro, Marka & Pazarlama Stratejisi Küresel Başkanı Darren McColl, Ödüllü Film Yapımcısı Mika Johnson'un da aralarında bulunduğu yurt dışından isimlerin haricinde Arda Kutsal'ın da bulunduğu ülkemizden de önemli isimler konuşmacılar arasında yer alıyor.

Brand Week Istanbul’da sizlere daha önce bahsettiğimiz, bu yıl on birincisi düzenlenecek Felis Ödülleri'nin de gerçekleştirileceğini belirtelim. Medyadan dijitale, markalı içerikten PR’a 14 farklı bölümde, 390 alt kategoride en yaratıcı fikirler ödüllendirilecek.

BWI16_ilan_TumKonusmacilar HB 239x355 V2

Felis Ödülleri'nin haricinde Brand Week'te bir diğer ödül töreni ise Lovemarks Ödül Töreni olacak. Başarılı iletişim çalışmaları ile tüketicilerin kalbini fetheden markalar burada seçilecek.

Brand Academy

Bu yıl sertifika programına dönüşen, Brand Academy Sertifika Programı’nda öğrenciler, özel olarak tasarlanan dersler ile pazarlama ve marka dünyasının en önemli isimlerinden sektörün ipuçlarını dinleme deneyimini ücretsiz olarak edinecek.

Brand Week Istanbul'un tüm konuşmacılarına ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. İlerleyen günlerde 2 kişiye ücretsiz bilet hediyemizin de bulunacağı sürprizini vererek, gözünüzü Webrazzi'den ayırmamanızı tavsiye ederim. Brand Week'te görüşmek üzere :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.