Oy ve Ötesi kurucusundan yüksek teknoloji kumaşlarla e-ticaret girişimi: Y.orstruly

Oy ve Ötesi kurucusundan yüksek teknoloji kumaşlarla e-ticaret girişimi: Y.orstruly

Türkiye'nin son dönemde en çok ses getiren sivil inisiyatiflerinden Oy ve Ötesi kurucularından Yasemin Örs, internet girişimcisi oldu. Spor giyim dikeyinde e-ticaret girişimi Y.orstruly'yi hayata geçiren Yasemin, performans odaklı, yüksek teknolojili kumaşların, özgün tasarımla buluştuğu bir marka yaratmak istiyor.

Aktif olarak spor ve yoga yapan Yasemin'in yaklaşık bir yıllık çalışmadan sonra hayata geçirdiği Y.orstruly, tasarımdan üretime ve satışa kadar işin içinde olduğu bir girişim. 11 yıllık kurumsal hayat deneyimini bu işe aktardığını belirten Yasemin, Y.orstruly ile farklı, çoklu kullanımı olan, kaliteli spor giyim ürünleri sunuyor. Ürünlerin en önemli özelliği ise yüksek teknoloji kumaşları kullanıyor olması. Marka, kullandığı patentli kumaşların kompresyon, nefes alıp verme, esneklik malzemeleri ve kişisel sağlık özellikleriyle rakip markaların ilerisinde olma iddiasında. Kumaş üretimini yurt dışında yaptıran Y.orstruly'nin tasarımları Yasemin Örs'e ait. Üretim sürecinde her bir tasarım, sporcular tarafından denendikten ve onaylandıktan sonra üretim bandına gidiyor.

Y.ourstruly, büyük bir kitleden çok spor tutkunu niş bir kitleyi hedefliyor. Girişim, ürün sayısı ve satışlarıyla ilgili de henüz bir veri paylaşmıyor ancak yeni ürünlerden haberdar olmak isteyen yüzden fazla kişi olduğunu not ediyor. Araya yaz girmesine rağmen satışların beklentilerin üzerinde olduğunu paylaşmakla yetiniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.