Microsoft, 26 Ekim'deki etkinliğinde yeni bir Surface tanıtacak

Microsoft, 26 Ekim'deki etkinliğinde yeni bir Surface tanıtacak

Microsoft, Windows 10 ve Surface için özel bir etkinlik sunuyor ve bu etkinlik için davetiyelerini göndermeye çoktan başladı bile. Ünlü yazılım devi, 26 Ekim’de New York’ta gerçekleşecek olan etkinliğinde, yeni bir Surface bilgisayar tanıtacak, Windows 10 yazılım güncelleştirmesi ve Xbox ile ilgili yeni gelişmeleri duyuracak.

Geçen sene gerçekleştirdiği etkinlikle oldukça ses getiren Microsoft’un bu sene aynı etkiyi yaratamayacağı düşünülüyor. Surface All-in-One bilgisayarların görücüye çıkarılması beklenen etkinlikte, ayrıca Surface AIl-in-One’lar için farklı ikişer model klavye ve fareler de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Surface Pro 4 ve Surface Book ile ilgili ufak güncelleştirmelerin gelmesi olası. Ancak, Surface Pro 5, Surface Book 2 ve Surface Phone için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Microsoft, bunların yanısıra merakla beklenilen Windows 10 güncelleştirmesi ile ilgili yeni detayları paylaşarak, kullanıcılar olarak yeni güncelleştirmede bizleri nelerin beklediğine göz atmamızı sağlayacak. Üstelik, gelecek sene sunulacak güncelleştirmedeki yeniliklerin Xbox platformu ile ilgili oyun stratejilerini nasıl etkileyeceğini de öğreneceğiz. Xbox ile ilgili başka duyurular da bekleniliyor ancak içerikleri ilgili henüz tam bir bilgi yok.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.