565 bin müşteriye ulaşan Enpara.com, şirketlere açıldı

565 bin müşteriye ulaşan Enpara.com, şirketlere açıldı

Finansbank'ın şubesiz bankacılık servisi Enpara.com, bireysel müşterilerle geçen dört yılın ardından şirketlere açıldı. Enpara.com Şirketim'i açan Enpara.com, bu servisiyle öncelikle küçük ve orta ölçekli firmaları hedefliyor.

Enpara.com Şirketim, bireysel müşterilerde olduğu, kullanıcılarına sunduğu maliyet avantajıyla rakip servislerden ayrışıyor. Şirketler Enpara.com Şirketim müşterisi oldukları tarihten itibaren en az üç yıl boyunca hesap işletim, EFT ya da havale ücreti ödemiyor. Şirketlerin maaş, fatura, vergi, SGK, kredi kartı gibi tüm ödemeleri Şirketim üzerinden kolay ve ücretsiz gerçekleştirilebiliyor. Enpara.com Şirketim, yine bireysel hesaplara benzer şekilde, özel bir ATM kartıyla müşterilerinin Finansbank ATM'lerinde işlem yapmasını sağlıyor.

Enpara.com 565 bin müşteriyle 5.5 milyar TL mevduat hacmine ulaştı

Enpara.com'un bizimle paylaştığı bilgilere göre servisin bugün 565 bin müşterisi var ve mevduat hacmi 5.5 milyar TL'ye ulaştı. Servis üzerinden bugüne kadar 1.75 milyar TL kredi kullandırıldı. Kıyas için Enpara.com 2013 yılında 140 bin müşteriye ve 3 Milyar’ın üzerinde mevduata ulaştığını duyurmuştu. Şirket açılımı Enpara.com'un gerek işlem hacmi gerek müşteri sayısı açısından büyümesini hızlandırabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.