DJI yeni katlanabilir drone modeli Mavic Pro'yu tanıttı

DJI yeni katlanabilir drone modeli Mavic Pro'yu tanıttı

Drone üreticisi DJI, Türkiye saati ile dün akşam gerçekleştirilen etkinliğinde yeni drone modeli Mavic'i tanıttı. DJI Mavic, daha önce alışageldiğimiz DJI'n sabit formlarından biraz daha farklı bir yapıda. DJI Mavic'in en önemli özelliği tamamen katlanabilir olması.

DJI Mavic Pro drone'ların üzerinde 4K kalitesinde video çekebilen kameralar bulunuyor. Bu düzenek aynı zamanda 1080p kalitesinde canlı yayın yapabilecek yeteneğe de sahip. DJI Mavic'in menzili yeni sistemleri sayesinde 7 kilometreye kadar çıkarılabilmiş. Aynı zamanda Mavic'in uçuş süresi de geliştirilmiş, DJI Mavic tam şarj ile 27 dakika boyunca havada kalabiliyor.

dji-mavic-pro

DJI Mavic Pro oldukça da hızlı bir drone modeli. 64 km/h hıza kadar çıkabilen DJI Mavic Pro'nun, nesneleri takip edebilen ActiveTrack özelliği de bulunuyor. DJI Mavic Pro üzerinden sensörler de bulunuyor, böylece drone çevresindeki cisimleri algılayarak çarpma ve kazalardan kendini uzak tutmayı başarabiliyor.

Hemen siparişleri almaya başlayan DJI Mavic Pro'nun fiyatı 999 dolar. Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce de GoPro kendi katlanabilir drone modeli Karma'yı tanıtmıştı. Anlaşılan o ki, GoPro'nun Karması ve DJI'n son modeli Mavic Pro birbirine sıkı birer rakip olacak. Hemen aşağıdan DJI Mavic Pro'nun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.