GoPro, Hero 5'i ve drone modeli Karma'yı tanıttı

GoPro, Hero 5'i ve drone modeli Karma'yı tanıttı

GoPro dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği konferansta yeni aksiyon kamerası modellerini ve merakla beklediğimiz drone modeli Karma'yı duyurdu.

Bundan çok kısa bir süre önce GoPro Hero 5 ile ilgili teknik detayların sızdırıldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. GoPro Hero 5 beklendiği gibi üzerinde bir dokunmatik ekranla geliyor ve daha önce olduğu gibi su geçirmez özelliği için ekstra bir koruyucu kaba daha ihtiyaç duymuyor. Bununla birlikte GoPro Hero 5 Session modelini de duyurdu. GoPro'nun daha önce çıkardığı Hero Session modelinin devamı olan bu model, Session'dan farklı olarak 4K kalitesinde videolar çekebiliyor ve sesle komut alabiliyor.

GoPro Hero 5 modelinin fiyatı 430 Euro olarak belirlenmişken, Hero 5 Session ise 330 Euro'luk satış fiyatıyla alıcı bulmaya çalışacak.

GoPro'nun uzun zamandır beklenen drone modeli Karma ise sonunda tanıtıldı. GoPro'nun geçtiğimiz yıl çıkarması beklenen drone modeli  şirketin geçirdiği sıkıntılı anların ardından biraz gecikti ve şu anda da piyasaya çıkışı Hero 5 ile aynı zamana denk getirilerek, Karma'nın üzerinde Hero 5 kamerasının yer alması sağlandı. Uçurulması kolay bir drone olarak konumlandırılan GoPro Karma, dört pervaneli ve üzerinde bir GoPro Hero 5 barındırıyor. Karma'nın fiyatı ise 870 Euro olarak belirlendi. Karma drone modelini alan kullanıcılar ayrıca görüntü sabitleyici bir el çubuğuna da sahip oluyor ve böylece sadece drone ile çekimlerde değil, elde gerçekleştirilen çekimlerde de kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.