Sinemia, yenilenen mobil uygulamalarıyla 'Sinemanın Sosyal Medyası'nı yaratıyor

Sinemia, yenilenen mobil uygulamalarıyla 'Sinemanın Sosyal Medyası'nı yaratıyor

'Sınırsız sinema bileti' modeliyle dikkat çeken Sinemia, tamamen yenilenen mobil uygulamarıyla beraber aynı zamanda 'sinemanın sosyal medyası' olmayı da hedefliyor.

Android, iOS ve Windows Store'da bulabileceğiniz ve tamamen yenilenmiş olan Sinemia uygulamaları, artık yalnızca 'Sinemia Premium' sahiplerine değil tüm sinemaseverlere açık.

Sinemaseveler; Sinemia mobil uygulamalarıyla kolayca vizyondaki filmlere göz atabilir, fragmanları izleyebilir, filmlere dair yorumları okuyabilir ve beğendikleri filmleri en yakın lokasyonda ve ne zaman izleyebileceklerini öğrenebilirler.

Sinemaseveleri bunlar dışında kişiye özel sinema bileti kampanyaları, ileri tarihe bilet alabilme imkanı ve sinema salonlarının içinde ve dışındaki mekanlarda indirim yakalama fırsatı gibi özellikler de bekliyor.

sinemia-gorsel

Sosyal yönleriyle de dikkat çeken Sinema uygulaması, sinemaseverlerin arkadaşlarının sinema beğeni ve görüşlerini takip edebilmelerine olanak tanıyor. Ayrıca kendi film listelerini de oluşturabilen kullanıcılar; bunun dışında sinema dünyasındaki son gelişmeleri de uygulama üzerinden takip edebiliyor.

Sinema'nın 'sınırsız sinema' modeli yıl sonuna kadar ABD'ye açılıyor

Sinemia kurucu ve CEO'su Rıfat Oğuz'la konuştuğumuzda; kendisinden yıl sonuna kadar 'Sinemia Premium' yani 'sınırsız sinema' modellerini ABD'ye açacaklarını öğrendik. Ek olarak Sinemia uygulamasının (içerik olarak) yine yıl sonuna kadar 20'ye yakın ülkede aktif hale geleceğini de belirtelim.

Sinemia için bu 'sosyal' ve 'mobil' hamlesinden sonra sinemanın Spotify'ı benzetmesi yapılabilir. Ücretsiz olarak geniş çaplı bir sinema içeriği takip edebileceğiniz platformda; ücret ödeyerek 'Sinemia Premium' üyesi olabilir ve girişimin deyimiyle 'sınırsız sinema' ayrıcalığı yaşayabilirsiniz.

Diğer yandan geçtiğimiz aylarda aldığı yatırım sonrasında yurtdışı büyüme hedeflerini sizlerle paylaştığımız Sinemia'nın bu doğrultuda büyük adımlar attığını görüyoruz. Girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.