İp atlamayı 'akıllı' hale getiren ürün: Tangram

İp atlamayı 'akıllı' hale getiren ürün: Tangram

Tangram adıyla anılan bu ip, aslında bildiğimiz anlamda ip atlamanıza yardımcı olan bir yeni teknoloji. Tangram sayesinde kullanıcılar ip atlamayı daha eğlenceli bir hale getirebiliyor. Kaç kere ip atladığınızı, ne kadar kalori yaktığınızı gösteren Tangram, bunun yanı sıra liderlik tablosuyla oyunlaştırma öğesini de içine katarak size yarışmalı bir spor olanağı da sunuyor. En yararlı kardiyo egzersizlerinden birisi olan ip atlama böylece bu akıllı teknoloji sayesinde çok daha keyifli gerçekleştirilebiliyor.

Tangram, üzerindeki LED ışıkları sayesinde de diğer klasik ip atlama ürünlerinden farklılaşmayı başarıyor. Tagram, akıllı telefon uygulaması aracılığıyla da takip ediliyor. Kısacası ip atladığınız Tangram ürünü akıllı telefonunuzdaki uygulamayla konuşuyor ve gerçek zamanlı olarak verileri telefonunuza aktarıyor.

80 dolarlık satış fiyatı ile online olarak satışa sunulan Tangram ürünleri, geçtiğimiz aylarda ABD'deki Apple Store'larda da satışa sunulmaya başlandı. Kısacası Apple'ın da sevdiği bir ürün olmayı başaran Tangram, güzel bir IoT örneği olmayı da başarıyor. Hemen aşağıdan da Tangram'ı tanıtan ve sanki bir Apple ürünü gibi tanıtılan videosunu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.