Apple resmi Twitter hesabını aktif hale getirdi

Apple resmi Twitter hesabını aktif hale getirdi

Bugüne dek sosyal medya dünyasında çok varlık göstermeden hayatını sürdüren Apple için oyunun kaderi değişecek gibi gözüküyor. Kendi markasını taşıyan Twitter hesabını 2011'de alan ancak bugüne kadar ne logo me mesaj her hangi bir iletişimde kullanmayan Apple, bugün hesabını aktif hale getirdi ve 7 Eylül'deki yeni iPhone lansman için hazırlanan davet görselini yükledi.

Şirket daha önce AppStore ve Apple Music gibi alt markaları için resmi hesaplarını açmıştı. Son olarak Twitter üzerinden müşteri hizmetleri desteği sunmaya başladığı Apple Support hesabını açan Apple, aslında kendi hesabını da aktif hale getirebileceğinin sinyallerini vermişti.

Eylül 2011'de @Apple kullanıcı adı ile Twitter'da yer alan markanın hesabında hiçbir aktivite olmamakta, her boş Twitter hesabında olduğu gibi yumurtalı bir profil resmi bulunmaktaydı. Apple, bugün yaptığı güncellemeyle profil resmine Apple logosunu ekledi, 'mavi tık' alarak 'Verified' hesap da oldu. Hızla fırlayan takipçi sayısı bu yazının yazıldığı an itibariyle 55 binlerdeydi

Basına yansıyan detaylara göre Apple, 7 Eylül'de düzenleyeceği iPhone 7 etkinliğinde Twitter üzerinden canlı tweet etkinliği yapmayı planladığı dile getirildi. Bakalım Apple'ın atacağı ilk tweet ne ile ilgili olacak ve Apple nasıl bir içerik stratejisi izleyecek?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.