Genesys, Interactive Intelligence'i 1.4 milyar dolara satın alıyor

Genesys, Interactive Intelligence'i 1.4 milyar dolara satın alıyor

Çağrı merkezi yazılımları alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Genesys, Interactive Intelligence'i satın almak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu. Yaklaşık 1.4 milyar dolar tutarındaki anlaşma, Genesys'in müşteri deneyimini belirgin bir şekilde iyileştirmesine ve Interactive Intelligence'ın PureCloud, Cloud Communications-as-a-Service (CaaS) ve Customer Interaction Center (CIC) çözümlerini hızla ölçeklemesini sağlayacak.

Genesys tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan satın alma işlemiyle, Genesys müşterileri her büyüklükte ve karmaşıklık seviyendeki organizasyonunu ihtiyacını kapsayan, birleşik iletişim ve birlikte çalışma araçları gibi Interactive Intelligence portföyünü de içeren daha yenilikçi omnichannel çözümlerine kavuşacak. Buna ek olarak iş ortaklarının  daha geniş bir küresel pazara erişimi sağlanıyor.

Bloomberg, Kaliforniya merkezli Genesys'in bundan sonra Avaya'nın çağrı merkezlerini de satın almayı düşündüğünü belirtmiş. Reuters de daha önce Genesys'in şirketi 4 milyar dolara alabileceğini yazmıştı.

Güncelleme: Satın alma ile ilgili Genesys, resmi bir açıklama yayınladı.

Görsel Kaynak: Shutterstock

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.