Etstur, Facebook Messenger için tatil botunu kullanıma sundu

Etstur, Facebook Messenger için tatil botunu kullanıma sundu

Facebook Messenger'ın bot açılımının ardından bot'lar her geçen gün yeni bir endüstriye uyarlanmaya devam ediyor. Türkiye'de türünün ilk örneğini oluşturan uygulamalardan biri bu kez Etstur'dan geldi. Ünlü seyahat acentası, Facebook Messenger üzerinde çalışan tatil bot'u Etsbot'u kullanıma sundu.

etsbot

Etstur'un Facebook Messenger hesabına, doğrudan mesaj atarak kullanmaya başlayabileceğiniz tatil botu, oldukça basit fonksiyonlara sahip ve Etstur, müşteri temsilcilerini/sosyal medya yöneticilerini tamamlayıcı nitelikte. Yalnızca tatil planlama seçeneğinde size yardımcı olabilen tatil botu, seyahat edenlerin en çok tercih ettiği dört farklı kategoride (otel içinde, yurt dışı, kültür turu ve gemi) tatil önerisinden birini seçmenizi istiyor. Bundan sonra, seçiminizle ilgili birkaç detay ve bütçe bilgileri alan chat bot size uygun bulduğu önerileri listeliyor. Bunlardan birini seçmeniz durumunda doğrudan etstur sayfasına yönlendirilerek rezervasyon yapmanız mümkün.

Daha fazla ilgi istiyorsanız, iletişim bilgilerinizi Etsbot'a bırakarak, Etstur’un seyahat danışmanlarına yönlendiriyorsunuz. Etstur, Etsbot'un öncelikli olarak otel ve tur rezervasyonları için misafirlere yardımcı olacak şekilde geliştirildiğini söylüyor. Önümüzdeki dönemde Etsbot'un yeteneklerini daha da arttıracaklarını belirten Etstur, Etsbot’un misafirleri için satın alma öncesi ve sonrasında vazgeçilmez bir asistan olacağını belirtiyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.