Bumerangla çadır, snowboard, GoPro gibi outdoor ihtiyaçlarınızı kiralayabileceğiniz pazar yeri

Bumerangla çadır, snowboard, GoPro gibi outdoor ihtiyaçlarınızı kiralayabileceğiniz pazar yeri

Tatilde ya da hafta sonu kaçamağında kullandığınız birçok ürün bütün bir yıl evin bir köşesinde tatil yapıyor. Bu atıl potansiyeli gören yeni bir girişim Bumerangla, süreli ihtiyaçlar için bir Airbnb platformu.

İTÜ Çekirdek bünyesinde yer alan ve Impact Thinking Bootcamp'e kabul edilen Bumerangla'nın kurucusu Gizem Sercan Unsal, bu yılın başından beri üzerinde çalıştığı girişimini yaklaşık iki hafta önce hayata geçirdi. Sahip olmanın yerini erişimin aldığı gerçeğinden yola çıktığını söyleyen Gizem, Bumerangla ile kaynakların efektif kullanılmasıyla sürdürülebilir bir tüketim alışkanlığı yaratılmasını amaçlıyor. Satın almak yerine ürün kiralama yoluyla yeni bir kullanım deneyimi yaratıyor girişim. Bumerangla Airbnb modelini süreli ihtiyaçlar için kullanılan ürünlere uyarlıyor. 

bumerangla ilan

Bumerangla ile pahalı ürünleri satın almadan önce deneyebilirsiniz

Bumerangla.com adresinden erişebildiğiniz platform, macera, spor, fotoğraf ve eğlence kategorisindeki ürünlere odaklanıyor. Arama merkezli sitede, ihtiyacınız olan ürüne ait ilanlar, (Airbnb v.b. platformlarda olduğu gibi) harita görünümüyle listeleniyor. Bir ilanın detaylarında ürünü kiralayan kişiyle ilgili bilgileri görebiliyor ve doğrudan konuşmaya başlayabiliyorsunuz. Bumerangla kiralama ilan sitelerinden lokasyon bazlı ürün arama, ödeme sistemi, kira sözleşmesi ve depozito servisleriyle ayrışmak istiyor.

Yapılan kiralamalardan aldığı komisyonla gelir yaratan Bumerangla, yalnızca ihtiyaç süresince kullanılacak ürünler için değil, aynı zamanda satın almadan önce denemek isteyebileceğiniz yüksek maliyetli ürünler için de iyi bir adres. DJ synthesizer, oyun konsolu, özel ses sistemleri, extreme spor ekipmanları ya da hoverboard gibi merak edilen ürünleri satın almadan denemek Bumerangla ile mümkün.

Halihazırda Letgo, Zebramo gibi mobil seri ilan sitelerinin yükselişte olduğu bugünlerde, Bumerangla için mobil öncelikli hale gelmek büyük bir avantaj olabilir. Kısa vadeli hedefleri arasında mobil uygulamasını hayata geçirmeyi sıralayan Bumerangla, orta vadede teslimat noktaları ve depolama hizmetleri vererek, Türkiye genelinde yayılmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.