Hürriyet Emlak, emlak arayanlar için 'chatbot' geliştirdi

Hürriyet Emlak, emlak arayanlar için 'chatbot' geliştirdi

Türkiye'nin önde gelen emlak platformlarından Hürriyet Emlak, 'chat bot' geliştirdi. Facebook Messenger üzerinde çalışan emlak botunda aradığınız gayrimenkulün kriterlerini yazdığınızda karşınıza size uygun olan ilanlar geliyor.

'Beşiktaş 3+1 ev' ya da 'Kadıköy satılık dublex' gibi aramalara yanıt verebilen chat bot, daha fazla sonuç görmek isteyen kullanıcılarını ise akıllı bağlantılar (aradığınız kriterlerin işlendiği url'ler) vasıtasıyla şirketin web sitesine yönlendiriyor.

Emlak sektörü için Türkiye'de bir ilk yaptıklarını dile getiren Hürriyet Emlak, söz konusu yeniliği henüz herhangi bir mecrada paylaşmadı. İlk olarak siz Webrazzi okuyucularının haberdar olduğu bu emlak chat bot'unu hemen şimdi Hürriyet Emlak'ın Facebook sayfasından deneyimleyebilirsiniz.

Emlak arayışının teferruatlı oluşuna küçük bir dokunuş olarak değerlendirebileceğimiz bu chat bot'un ilerleyen dönemdeki gelişimini takip edeceğiz. Son olarak; hatırlarsanız kısa bir süre önce Hürriyet'in okuyucuları için hazırladığı chat bot'u da sizlerle paylaşmıştık. Ayrıca konuya ilgi duyan okuyucularımız iki bölümlük yazı dizimizi de göz atabilirler.

hurriyet-emlak-bot-gorsel
Hürriyet Emlak tarafından hazırlanan chat bot'un kullanımı bu şekilde
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.