Mobil ödeme girişimi PaidEasy, Happy uygulamasını satın aldı

Mobil ödeme girişimi PaidEasy, Happy uygulamasını satın aldı

Restorant ve bar gibi mekanlar için mobil ödeme girişimi sunan PaidEasy adlı girişim, kullanıcıların kendi aralarında "happy hour" adı verilen 60 dakikalık buluşma etkinlikleri gerçekleştirme konusunda insanları bir araya getiren Happy uygulamasını satın aldı.

Kullanıcılar Happy uygulaması aracılığıyla harita üzerinden çevresindeki etkinlikleri ve mekanları görebiliyor, yeni keşifler yaparak arkadaşlarını mekanlara davet ederek, özel indirimlere de sahip olabiliyor.

PaidEasy, kullanıcılara baştan aşağı bir yeme içme deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, yeni mekanları uygulama üzerinden keşfederek, mekanların Yelp puanlarını inceleyebiliyor ve buraya gitmek istediklerinde Uber entegrasyonuyla mekana gidebiliyor. Son olarak ise PaidEasy'nin asıl özelliği devreye giriyor ve kullanıcılar hesaplarını mobil uygulama üzerinden gerçek zamanlı bir şekilde ödeyebiliyor. Ödeme esnasında ekstra bir donanıma ihtiyaç duyulmaması ise hem kullanıcı hem de restoran işletmesi açısından önemli bir artı. PaidEasy şimdilik Miami, New York gibi şehirlerde aktif ve Kuzey Amerika'da farklı şehirlere de faal hale gelmeye devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.