Emirates Havayolları uçakta dağıttığı seyahat setlerine artırılmış gerçeklik özelliği ekledi

Emirates Havayolları uçakta dağıttığı seyahat setlerine artırılmış gerçeklik özelliği ekledi

Dubai merkezli Emirates Havayolları seyahatlarde yolculara sunulan seyahat çantalarına (amenity kit) artırılmış gerçeklik özelliği ekledi. Genellikle içlerinde uyku bandı, kulaklık, diş fırçası, diş macunu ve çorap gibi ürünlerin bulunduğu bu şık seyahat çantaları artık akıllı telefon aracılığıyla taratıldığında devreye giren artırılmış gerçeklik uygulamasıyla yolculara uçak içi eğlence alternatifi de sunmuş oluyor.

Emirates'in yaptığı uzun uçuşlarda kullanılmak üzere ekonomi sınıfında uçan yolculara kabin ekipleri tarafından dağıtılan bu seyahat kitleri Blippar uygulaması aracılığıyla taranıyor ve artırılmış gerçeklik uygulaması devreye giriyor. Böylece yolcular, uygulama üzerinden müzik dinleyebiliyor, sıkılan çocuk yolcular için boyama uygulamasını açabiliyor veya uçuşla ilgili geri bildirimde bulunabileceği bir ekrana erişebiliyor.

Emirates'in uygulaması sayesinde kullanıcılar böylece daha keyifli vakit geçirebiliyor. Detaylarını hemen aşağıdan izleyebileceğiniz bu interaktif uygulama Emirates ile ekonomi sınıfında uçan yolculara bu ay itibariyle dağıtılmaya başlanmış durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.