Küresel açılımını yapan Tinder Social grupça dışarı çıkmak isteyenleri eşleştiriyor

Küresel açılımını yapan Tinder Social grupça dışarı çıkmak isteyenleri eşleştiriyor

Tinder'ın geçtiğimiz Nisan sonunda tanıttığı Tinder Social, kabuğundan çıktı. Tinder, bir süredir Avustralya'da beta sürümüyle denediğini bu iddialı yeni özelliğin bugün küresel lansmanını yaptığını duyurdu. Öncelikle ABD, Birleşik Kralllık, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Hindistan'a açılan Tinder Social ilk büyük sınavını bu ülkelerde verecek.

Tinder Social'ı çöpçatanlık yerine arkadaşlık vurgusuyla lanse eden Tinder, uygulaması için yeni bir oyun sahası keşfediyor.  Buna ekolarak Tinder Social yüzyüze görüşme ve aktiviteleri önceliklendiriyor. Tinder'daki bu yeni özelliği kullanmak için yapmanız gereken sıralanan aktiviteler arasından birini seçerek (konser, sinema vs.) bir grup oluşturmanız ve Tinder kullanıcısı olan diğer arkadaşlarınızı bu gruba davet etmeniz.

tinder social

Oluşturduğunuz grubu Tinder'daki diğer gruplarla eşleştiren özellik, bu yönüyle Tinder'ın gruplar için uyarlanmış hali. Yapmanız gereken beğendiğiniz gruplar için sağa, beğenmedikleriniz için sola sürüklemek. Ve eşleşme olduğunda grup chat'e başlamak.

Tinder Social, bugüne kadar gilzilik yönüyle çokça eleştirildi. Zira Tinder Social özelliğini kullanarak grup oluşturmak istediğinizde, Tinder’daki diğer tüm Facebook arkadaşlarınızın listesini görüyorsunuz. Bunlar arasından seçtiklerinizi gruba eklerken, Tinder’da kim var kim yok görmüş oluyorsunuz. Bildiğiniz gibi birçok kişi Tinder kullandığını çevresiyle paylaşmak istemeyebiliyor. Tinder, buna bir çözüm bulmuş değil, henüz.

Grup organizasyonu, herkesi memnun etmek kendi başına zorlu bir süreç, Tinder Social'ın bunun altından kalkıp kalkamayacağını birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.