Tinder arkadaş grupları için Tinder Social'ı geliştirdi

Tinder arkadaş grupları için Tinder Social'ı geliştirdi

Tinder'ın gruplar için geliştirdiği Tinder Social geliyor. Resmi blogundan gelişmeyi duyuran Tinder, bir süredir Avustralya'da denediği Tinder Social'ı dünya geneline açmak için sabırsızlandığını söylüyor.

Tinder Social bugüne kadar iki yalnız bireyi eşleştiren Tinder'ın daha büyük gruplara uyarlanan özelliği ve takıldığınız grup arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek isteyen farklı grupları görmenizi sağlıyor. Tinder'dan farklı olarak Tinder Social grup fotoğrafınızın yanında grupça yaptığınız (ya da yapmayı planladığınız) aktiviteyi, konumunuzla birlikte gösteriyor.

tinder social

Tinder, özelliği eşleşmeden çok arkadaşlığı ön planda tutarak lanse etse de Tinder Social'ın gizlilik yönü kullanıcıları tarafından eleştiriliyor. Zira Tinder Social özelliğini kullanarak grup oluşturmak istediğinizde, Tinder'daki diğer tüm Facebook arkadaşlarınızın listesini görüyorsunuz. Bunlar arasından seçtiklerinizi gruba eklerken, Tinder'da kim var kim yok görmüş oluyorsunuz. Bildiğiniz gibi birçok kişi Tinder kullandığını çevresiyle paylaşmak istemeyebiliyor.

Buna bir çözüm olarak Tinder Social özelliğini aslında opsiyonel sunuyor. Yani dilerseniz en başından Tinder'ın sizi bu listelerde göstermemesini seçebiliyorsunuz. Tinder Social'ın varsayılan özellik olarak ayarlandığını ve eğer görünmemek istiyorsanız ayarlara giderek bunu değiştirmeniz gerektiğini belirtelim.

Yine de endişelenmek için erken zira özellik henüz tüm kullanıcılara açılmadı. Açılsaydı kullanır mıydınız? Tinder Social, yüksek talep görmesi halinde benzer uygulamalar geliştirilmesinin (Tinder Social for X gibi) önünü açabilecek bir özellik.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.