Evernote alternatifi şık ve ücretsiz not alma uygulaması: Notebook

Evernote alternatifi şık ve ücretsiz not alma uygulaması: Notebook

Kurumsal servisler ve uygulamalarıyla bugüne kadar dünya çapında 20 milyon kullanıcıyı geçen Zoho, bu kez yeni bir verimlilik uygulamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Notebook adında tasarım ve kullanım kolaylığıyla öne çıkan not alma uygulamasını yayınlayan Zoho, bu ürününün Evernote'a alternatif olduğunu söylüyor.

İlk günden yoğun ilgi gören Notebook, Product Hunt'ın öne çıkanlarında dün ikinci sıraya kadar yükseldi. Zoho'nun Baş Evangelisti Raju Vegesna, Notebook'u kullananların ürünü sevmesi için beş dakikanın yeterli olduğunu söylüyor. Notebook'un yapımcıları kullanıcı deneyimini olabildiğince iyileştirerek, piyasadaki Evernote, OneNote, Google Keep veya Simplenote gibi rakiplerinden ayrıştırmak istiyorlar uygulamayı.

notebook

Notebook'un tamamen ücretsiz sunulan iOS ve Android uygulamalarında metin dışında kontrol listesi, ses ve görsel formatlarda not alabiliyorsunuz. Uygulama bunun her bir formata özel hazırlanan not kartları özelliğini kullanıyor. Not defterinizi seçerek kullanmaya başladığınız uygulamada birden fazla not defteri içinde notlarınızı paylaştırmanız, not defterleri arasında notlarınızı kopyalayıp yapıştırarak düzenlemeniz mümkün. Bununla birlikte farklı el hareketleriyle notlarınızı kendi içinde gruplandırmanız, grupları bölmeniz ya da notlarla ilgili detayları görüntülemeniz mümkün.

Notebook bulut tabanlı olarak notlarınızı tüm cihazlarınızda senkronize ediyor ancak uygulamanın tam anlamıyla bir Evernote alternatifi olduğunu söylemek, en azından şimdilik, mümkün değil. Evernote'un kartvizit tarama, PDF'te arama ve diğer premium özelliklerini kullanıyorsanız Notebook sizin için yeterli olmayabilir. Buna karşın Notebook, piyasadaki diğer not alma uygulamalarına kıyasla oldukça iyi tasarımı ve mobile elverişliliğiyle kesinlikle denemeye değer.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.