Yüz milyonlarca oyuncuya ulaşan Slither.io günde 100 bin dolar kazanıyor

Yüz milyonlarca oyuncuya ulaşan Slither.io günde 100 bin dolar kazanıyor

Slither.io, bir dönemin fenomen oyunu Snake'i unutturabilecek bir oyun. Henüz iki aydır etrafta olmasına rağmen, yüz milyonlarca kişiye ulaşan oyunun günde 100 bin dolar kazandığı tahmin ediliyor.

Slither.io, kısa bir süre önce viral olan Agar.io ve Snake'in melezi. Oyuna küçük bir yılan benzeri yaratık olarak başlıyor, etrafınızda gördüğünüz renkli noktacıları yiyerek büyüyorsunuz. Oyunun en iyi yanlarından biri 500 kişiye kadar multiplayer desteği vermesi ve ucunun açık olması. Yaratığınızı istediğiniz gibi renklendirebildiğiniz oyunda bugün Brexit'i kutlayan çok sayıda Birleşik Krallık bayraklı yaratık görmek mümkün.

Oyun hem masaüstünden hem de mobilden oynanabiliyor. Yapımcısı Steven Howse, Slither.io'nun 17 Haziran itibariyle masaüstü tarayıcılardan günde 67 milyon kişi tarafından oynandığını ve bugüne kadar mobil cihazlardan 68 milyon kez indirildiğini söylüyor. Daha önce New York'ta kirasını zar zor ödeyen Howse de yakaladığı başarı karşısında şaşkın. Oyunun şimdiden kar ettiğini belirten Howse'nin en büyük şansı pazarlama için harcama yapmasına gerek kalmaması. Zira YouTube'un en popüler isimlerinden PewDiePie'ın oyunu keşfedip, incelemesi epey bir işine yaramış.

Freemium sunulan oyunda reklamları kaldırmak için 3.99 dolar ödeyebiliyor ve oyun içinde güçlendirici etkiler satın alabiliyorsunuz. İncelemek için Slither.io adresine gidebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.