SOR'UN ilk chat bot'larını yayına aldı

SOR'UN ilk chat bot'larını yayına aldı

Mobil müşteri ilişkileri platformu SOR'UN, chat bot açılımını yaptı. In-house geliştirdiği iki yeni chat bot'u devreye alan SOR'UN, kısa süre içinde platformunda yer alan markalara ait bot'ları da yayına almaya başlayacak.

Facebook Messenger'ın işletme ve chat bot açılımlarının müşteri ilişkilerinde taşları mobil öncelikli olarak yerinden oynatması bekleniyor. Trende hızlı yanıt veren SOR'UN'un chat bot açılımı Messenger'dan farklı olarak platformu gerek müşteriler gerek markalar için cazip bir teklif haline getiriyor. Messenger'a rakip olarak konumlanmadıklarını belirten SOR'UN Kurucu Ortağı Anıl Kiper, geliştirdikleri botların multiplatform desteğine sahip olduğunu söylüyor. Yani dilerseniz bu bot'ları Messenger'da da kullanabiliyorsunuz. Messenger tarafından yapılan yenilikleri olumlu karşıladıklarını belirten Anıl, yaratılan farkındalığın kendileri için avantaj olacağını düşündüklerini de ekliyor.

sorun_fb_imsak_ad-1

SOR'UN sonra geleceklere örnek oluşturan iki yeni chat bot'u Ramazan için İmsakiye ve Nöbetçi Eczane şeklinde. Son kullanıcılar, bu bot'ları kullanarak iftar/sahur saatlerini ya da yakınlarındaki Nöbetçi Eczaneler'i öğrenebiliyor. Ancak açılım belirttiğimiz gibi bu iki fonksiyonla sınırlı değil. SOR'UN önümüzdeki dönemde, en yakın mağaza önerisinden araç kiralama rezervasyonuna, kargo sorgulamadan e-ticaret kategorisinde ürün önerisine kadar aklınıza gelecek her türlü görevi yapabilecek bot'lar sunmayı planlıyor.

Marka ve müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirilen görevleri yerine getiren bot'ların SOR'UN uygulaması içindeki markalara özel olarak hazırlanması ve kendi kanalları üzerinden hizmet vermesi de mümkün olabilir önümüzdeki dönemde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.