Bilgisayar ve teknoloji tutkunlarına özel e-ticaret sitesi: DaGeek

Bilgisayar ve teknoloji tutkunlarına özel e-ticaret sitesi: DaGeek

Bilgisayar ve teknoloji tutkunlarına özel bir e-ticaret sitesi olarak tarif edebileceğimiz DaGeek; bünyesinde yalnızca bu kitle için özel olarak tasarlanan ürünleri barındırıyor.

DaGeek'te şimdilik sadece tişört, 'sticker' ve poster seçenekleri yer alıyor. Kurucusu tarafından yalnızca bir e-ticaret sitesi olarak değil, 'yazılım kültürünü benimsemiş insanlardan oluşan bir topluluk' olarak konumlandırılmak istenen platform oldukça kısa bir süre önce yayın hayatına başlamış.

Vizyonunu topluluk inşa etmek olarak belirleyen DaGeek; aynı zamanda ilerleyen süreçte kurumsal firma ve girişimlere toplu satışlar yapmayı da planlıyormuş. Diğer yandan girişimin kurucusu Ender Aydın Orak'la konuştuğumuzda DaGeek'in ürün portföyüne özel tasarımlı aksesuar ve elektronik ürünlerin de ekleneceğini öğrendik.

Tişörtlerin 45 TL civarında olduğu platformda içerisinde birden çok logo barındıran sticker'lar 10 TL, posterlerse 25 TL değerinde. Bazı tişört ve posterlerin tasarım olarak güzel durduklarını söylemek mümkün, ancak DaGeek'te daha çok yerelleştirilmiş ürüne ve sıra dışı tasarımlara ihtiyaç var gibi duruyor.

Webrazzi okuyucuları için yüzde 20 indirim

Son olarak DaGeek üzerinde alışveriş yapan ilk yüz okuyucumuzun, 'WEBRAZZI' indirim kodunu kullanarak yüzde 20 değerinde bir indirimin sahibi olabileceklerini de belirtelim. Yazılım ve teknoloji tutkunlarına özel DaGeek gibi e-ticaret sitelerinin, hatta mekan ve toplulukların da, gün geçtikçe artması dileğiyle.

DaGeek-ekran-goruntusu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.