Android programlamaya başlamak isteyenlere Google'dan özel eğitim programı

Android programlamaya başlamak isteyenlere Google'dan özel eğitim programı

Geçtiğimiz yıl sonunda Udacity ile Tech Entrepreneur Nanodegree programını hazırlayan Google, bu kez Android programcılığına özel yeni bir kurs başlatıyor.

Google'ın ilk programı bir teknoloji girişiminin nasıl hayata geçirebileceğini anlatan küçük bir MBA programı niteliğindeydi. Android Basics Nanodegree adlı yeni program ise adından anlaşılacağı üzere Android programlamanın temellerini anlatıyor.

Herkes tarafından erişilebilir ve anlaşılabilir bir eğitim sunmayı amaç edinen Google, bu programla geçmiş eğitimi ve tecrübesi ne olursa olsun herkesin Android uygulaması geliştirmeye adım atabileceğini söylüyor.

165 saatlik eğitim programı

Android Basics Nanodegree programında 165 saatlik ders içeriği yer alıyor ve bu programı bitirenlerin basit Android uygulamaları geliştirebileceği paylaşılıyor. Yani günde 4 saat ayırarak 42 gün sonra basit Android uygulamaları geliştirmeye başlayabilirsiniz. Paysa.com verilerine göre bu kursu alacak kişileri bekleyen yıllık gelir ise 52,4 bin dolar ile 136 bin dolar arasında.

Google'ın iki farklı Android kursu daha var

Google'ın bu programını tamamlamak için 7 günlük deneme süresinden sonra aylık 199 dolar ödemek gerekiyor. Programı tamamlayan ilk 50 öğrenciye de Career-Track Android Developer Nanodegree bursu hediye ediliyor ki bu noktada Google'ın yine Udacity üzerinde biri ücretsiz, diğeri ücretli olmak üzere iki farklı eğitimi daha olduğunu paylaşalım.

Henüz bilmeyenler için Apple'ın Hindistan'da iOS geliştiricisi yetiştirme adımları attığını da eklemeden geçmeyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.