Ubeen ile tüm Uber yolculuk bilgilerinizi görselleştirin

Ubeen ile tüm Uber yolculuk bilgilerinizi görselleştirin

Uber hızla büyürken elbette hakkımızda edindiği bilgiler de aynı hızda artıyor. Ubeen.io da bu noktada devreye giriyor ve Uber yolculuk bilgilerinizi görselleştiriyor.

Jonathon Blok ve Paul Scanlon tarafından geliştirilen Ubeen'e Uber hesabınızla giriş yaptığınızda yolculuklarınız hakkında detaylı bilgileri görebiliyorsunuz. Hızlıca bahsetmek gerekirse ilk Uber yolculuğunuzdan ortalama yolculuk sürenize, Uber ile toplam ne kadar mesafe katettiğinizden günün hangi saatlerinde Uber'i kullandığınıza kadar farklı verileri görebiliyorsunuz.

Piyasa değeri 62,5 milyar dolar civarında olan Uber'in bildikleri bunlarla da sınırlı değil. Hangi günlerde daha çok Uber'i tercih ettiğinizi, en çok hangi Uber hizmetini kullandığınızı da görebiliyorsunuz.

Uber

Ubeen, maalesef(?) Uber'e ne kadar para ödediğinizi vb. finansal bilgileri paylaşmıyor ama harcama bilgilerimizin Uber tarafından en ince detayına kadar bilindiği malum.

Hatırlarsanız Uber'in yazılım geliştiricilerini yolcukluk esnasında iş teklifi götürdüğünü paylaşmıştık. Yani Uber'in bir profilleme yapıp yapmadığı da sorulabilir. Hatta daha önce çıkan bazı haberlerden de görebileceğimiz üzere Uber yolculuklarımız nerelere gittiğimiz konusunda daha çarpıcı bilgiler sunabiliyor.

Eğer siz de Uber bilgilerinizi merak ediyorsanız Ubeen.io'ya bağlanabilirsiniz. Uber puanınızı nasıl öğreneceğinizi de şurada paylaşmıştık.

uber 2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.