Musical.ly canlı müziği mobile getiren live.ly uygulamasını yayınladı

Musical.ly canlı müziği mobile getiren live.ly uygulamasını yayınladı

Yaklaşık bir ay önce aldığı 100 milyon dolarlık yatırımla birlikte büyük bir şöhrete kavuşan Musical.ly bu tur sonrası ilk önemli yeniliğini tanıttı. Live.ly adındaki yeni bir mobil uygulama yayınlayan girişim, mobilden canlı yayın ve canlı müziği birleştiriyor.

İçeriğini kullanıcıların oluşturduğu müzik odaklı video sosyal ağ  Musical.ly, kullanıcıların bugüne kadar yalnızca 15 saniyelik videolar paylaşmasına izin veriyordu. live.ly ile uzun müzik yayınlarına açılan girişim, müzisyenler ve takipçilerinin daha yakın bir bağ kurmasına da izin veriyor zira uygulama üzerinden yapılan yayınlar Musical.ly üzerinden de izlenebiliyor.

lively3

Dünya genelinde 80 milyon kullanıcısı olduğu belirtilen Musical.ly'nin yeni canlı yayın uygulamasının en önemli avantajı bu kullanıcı kitlesi. Canlı müzik yayını dendiğinde akla ilk gelen platformlardan biri Huzza, teknik açıdan çok daha ileri özelliklere sahip olsa da, Musical.ly kadar başarılı olduğunu söylemek zor.

Buna karşın live.ly'nin iOS uygulaması, tipik bir canlı yayın uygulaması gibi, tek tuşla takipçilerinizle buluşmanıza ve onların yayınla beğeni ve yorumları kullanarak etkileşime geçmesine izin veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.