Microsoft Flow ile iş akışınızı artık mobilden yönetebilirsiniz

Microsoft Flow ile iş akışınızı artık mobilden yönetebilirsiniz

Microsoft'un geçtiğimiz Nisan sonunda piyasaya sunduğu iş akışı yönetimi servisi  Microsoft Flow artık mobilde. Flow'un iOS uygulamasını yayınlayan Microsoft, böylelikle servisten daha yüksek verim almanızı sağlıyor.

Flow, birden fazla bulut servisi ve uygulama kullanan müşterilerin, bunlar arasında bildirim alma, dosya senkronu yapma ve veri toplama gibi iş akışlarını otomatize etmenizi sağlıyor. Popüler Zapier ve IFTTT servislerinin bir melezi şeklinde kurgulanan Flow, her iki servise de rakip olarak konumlanıyor. Ücretsiz sunulan servis, Twitter'dan Mailchimp'e Google Drive'dan Dropbox'a ve GitHub'dan Slack'e onlarca farklı servisle entegre edilebiliyor.

Flow'un iOS uygulaması oluşturduğunuz iş akışı ya da görevleri mobilden yönetmenizi sağlıyor. Uygulamayla oluşturduğunuz IFTTT benzeri bildirimleri görebiliyor ve bunları açıp kapatabiliyorsunuz. Geçmiş görevlerinizi kontrol edebildiğiniz uygulamanın Android versiyonu da geliyor. Microsoft iş akışı oluşturma fonksiyonunu da yakın zamanda Flow uygulamasına eklemeyi planlıyor.

Microsoft Flow iOS uygulaması için bağlantıyı izleyin. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.