Sony 4K destekli Playstation 4'ü bu yıl sonunda satışa çıkarabilir

Sony 4K destekli Playstation 4'ü bu yıl sonunda satışa çıkarabilir

sony-playstation-4Sony'nin geçtiğimiz E3 konferansında tanıtımını yapmadığı ancak geliştirildiğini doğruladığı , "Neo" kod adlı yeni PS4'ü 2016 yılı sonunda satışa çıkarabilir.

Sony Playstation VR ile Ekim 2016'da resmi olarak sanal gerçeklik pazarına giriş yapmış olacak. Bilindiği gibi sanal gerçeklik destekli oyunlar oldukça güçlü sistemlere ihtiyaç duyuyorlar. Mevcut olarak piyasada bulunan Playstation 4 sanal gerçeklik desteği vermeyi sürdürecekken önümüzdeki süreçte bazı performans sıkıntıları belki ortaya çıkabilir. Sony tabi ki birinci elden bu düşüncesini açıklamasa da Playstation 4 Neo hamlesi aslında VR için çıkartılacağını söyleyebiliriz.

Playstation 4 Neo'nun teknik özelliklerine veye fiyatına dair Sony tarafından resmi bir açıklama yapılmamış. Ancak fiyatının mevcut Playstation 4'ten daha yüksek olacağı Sony yöneticileri tarafından doğrulanmış. Bunun yanında Sony yöneticileri mevcut PS4 kullanıcılarının endişeye kapılmamaları gerektiğini gelecekti oyunların sıkıntısız olarak standart PS4'te de çalışacağının altını çizmiş.

Görsel Kaynak: charnsitr / Shutterstock.com *Görsel temsilidir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.