PlayStation VR 13 Ekim'de 50 oyun desteğiyle birlikte satışa çıkıyor

PlayStation VR 13 Ekim'de 50 oyun desteğiyle birlikte satışa çıkıyor

Sony E3 konferansında yaptığı sunumda merakla beklenen Playstation VR'ın piyasaya çıkış tarihini net bir şekilde açıkladı. Şirketin ürettiği üst düzey sanal gerçeklik başlığı 13 Ekim'de 50 oyun desteğiyle birlikte kullanıcılarla buluşacak.

Full HD(1920*1080px) çözünürlüğe sahip olacak olan Playstation VR, şirketin oyun konsolu olan Playstation 4 ile birlikte çalışacak. 100 derecelik bir görüş alanına sahip olan Playstation VR’ın görüntü yenileme hızı ise yenileme hızı ise 120Hz olacak. Oculus Rift ve HTC Vive ile aynı kategoride olacak ürünün ise rakiplerinden fiyat olarak çok bir farkı bulunmuyor.

Sony'nin yaptığı açıklamaya göre Playstation VR'ın ABD satış fiyatı 399 dolar olacak. Ancak bu sadece başlık için geçerli. Eğer kullanıcılar içinde kamera ve kontrol kumandası olan tam paketi satın almak isterlerse 499 dolar ödemek zorundalar. Başlıktan tam manada yararlanmak için kamera ve kontrol kumandasına da ihtiyaç duyulacağı için birçok kullanıcının 499 dolar ödeyeceğini tahmin etmek zor değil. Playstation 4 gibi önemli bir kozu elinde bulunduran Sony'nin nasıl bir satış rakamına ulaşacağını göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.