600 bine yakın tasarım üreten idemama, Logo Marketi'ni açtı

600 bine yakın tasarım üreten idemama, Logo Marketi'ni açtı

idemama logo marketi Bugüne kadar 8 binden fazla şirkete 600 bine yakın tasarım üreten idemama.com, şimdi de idemama Market yeniliğiyle logo ihtiyaçlarına hızlı ve kalıcı bir çözüm sunmak istiyor.

Bilmeyenler için kısaca tanıtacak olursak idemama, grafik ve tasarım alanında hizmet sunan bir pazar yeri. Farklı yeteneklerden 6 binden fazla profesyonel grafik tasarımcıyla hem şirketlerin hem bireylerin tasarım ihtiyaçlarına ideal çözümler sunmayı amaçlıyor.

2016'da 1000 yeni tasarımcıya ulaşmak istiyor

Daha önce Aslanoba Capital, Alp Saul, Cem Sertoğlu ve Evren Üçok'tan yatırım alan idemama.com, bugüne kadar 8 binden fazla şirkete tasarım hizmeti vermiş ve üretilen tasarım sayısı 600 bine yaklaşmış.

2010 yılında Rahşan Tan ve Leslie Kandiyoti Mori tarafından kurulan idemama, 2016 yılında 1000 yeni profesyonel tasarımcıyı bünyesine katmayı ve 3 bin yeni markaya hizmet vermeyi hedefliyor. Yeni açılan logo marketi de bu büyüme hedefinin önünü açacak gibi duruyor.

300 TL'den başlayan telifli logolar

Marketi, idemama tasarımcılarının inşaattan otomotive, gıdadan tekstile her sektör için yüzlerce farklı logo tasarımın satışa sunulduğu bir bölüm. Bu bölümde logo ile uyumlu kartvizit, zarf, antetli kağıt gibi kurumsal kimlik öğeleri de tek tek satın alınabiliyor. Satın alınan logo ve kurumsal kimlik uygulamaları şirket ismine ve renklerine uyarlanarak teslim ediliyor.

logo marketi idemama

Kurucu ortaklardan Rahşan Tan, stok logo sitelerinden farklı olarak idemama Market'te her logonun sadece 1 kere satıldığını söylüyor ve eser hakkının satın alan kişiye devredildiğini ekliyor. Müşteriler 300 TL'den başlayan logolar arasında istediğini bulabilmek için farklı kriterlere göre filtreleme yapabiliyor.

Yepyeni bir tasarım isteyen şirketler elbette idemama'da tasarım yarışması düzenleyebilir ama hızlı sonuç almak isteyenler için bu yeniliğin faydalı olacağını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.