Rezervin ilk yılında online rezervasyonla 30 binden fazla kişiyi yemeğe çıkardı

Rezervin ilk yılında online rezervasyonla 30 binden fazla kişiyi yemeğe çıkardı

Doğuş Grubu'nun bundan bir yıl önce piyasaya sunduğu online restoran rezervasyon platformu Rezervin, bu süreye ilişkin bir değerlendirme paylaştı. İlk yılını geride bırakırken 30 binden fazla kişinin online rezervasyon sistemi aracılığıyla yemek yediğini paylaşan Rezervin, gerek son kullanıcı gerek restoranlar tarafında büyümeye devam ediyor.

Mobil uygulamasının ardından restoran rezervasyon sistemini Rezervin.com adresine getiren Rezervin, platformda yapılan rezervasyonların yüzde 49'unun mobil uygulama üzerinden yapıldığını not ediyor. Paylaşılan bilgiler, platformun Doğuş Grubu'nun sadakat ve yaşam stili uygulaması Zubizu ile entegrasyonunun, kullanımını ivmelendirdiğine işaret ediyor. Zira Rezervin, 2016 başından beri 10 bin rezervasyonu geçtiğini paylaşıyor.

Rezervin işletme tarafınan 200'den fazla restoranla çalıştığını söylüyor bugün. Bu sayının 2016 sonunda 350'ye ulaşmasını hedefleyen uygulamanın bu yıl İngilizce sürümü de yayınlanacak.

Türkiye'de özellikle geçtiğimiz yıldan beri artan sayıda online restoran rezervasyonu uygulaması görüyoruz. Birçoğu indirim ve fırsatlarla kitleleri kendine çekmeyi deneyen uygulama/platformların uzun vadeli kalıcılığına şüpheyle bakılabilir. Rezervin'in rakipleri karşısındaki avantajı ise yaşam stili uygulamasının bir parçası haline gelerek, müşteri için anlamlı bir yerde durması.  Üst orta ve lüks segmentteki restoranları kapsaması ise halihazırda bağlı kitlesi olan bu mekanların müşterilerinin ilk adresi haline gelmesini sağlayarak, fiyat rekabetinden uzaklaşmasını sağlayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.