ACT Venture Partners ve StartersHub, Segmentify'a 300 bin euro yatırım yaptı

ACT Venture Partners ve StartersHub, Segmentify'a 300 bin euro yatırım yaptı

Webrazzi Arena 2015'te ilk 3'e giren Segmentify.com, yeni bir yatırıma imza attı. Dönüşüm optimizasyonu girişim ACT Venture Partners ve StartersHub'dan 300 bin euro yatırım aldı.

Kısaca hatırlatmak gerekirse, Segmentify kişiselleşmiş önerilerle dönüşüm optimizasyonu yapan bulut tabanlı bir girişim. Geçen yıl Webrazzi Arena sahnesine çıkmış ve 3. seçilerek büyüme potansiyeli hakkında fikir vermişti. ACT Venture Partners ve StartersHub da Segmentify'ın potansiyeline inanarak 300 bin Euro tutarında bir yatırım yapmış ve girişimin büyüme hedeflerine güç katmış. Yatırımın 1/3'i StartersHub'dan gelirken 2/3'sini ACT Venture Partners yapmış.

Doğu Avrupa'da daha hızlı büyüyecek

Webrazzi Summit 2015'in kazananlarından biri olarak Techcrunch Disrupt London'a da katılan Segmentify, aldığımız bilgilere göre şu anda dört farklı ülkede 20 binden fazla site için ürün önerileri ile dönüşüm optimizasyonu gerçekleştiriyor. Trendify ve Bannerify modülleri ile e-ticaret sitelerine gerçek zamanlı dönüşüm analizi çözümleri sunuyor. Bu yatırımla birlikte de özellikle Orta Avrupa odaklı küresel açılımı hızlandırılmayı hedefliyor.

Bildiğiniz gibi dönüşüm optimizasyonu alanındaki yerli ve yabancı girişimler özellikle e-ticaret alanında oldukça faydalı sonuçlar sunabiliyor ve satışa dönüşen ziyaretçi sayısını artırıyor. Murat Soysal ve Ergin Eroğlu tarafından kurulan Segmentify da pazardaki bu potansiyeli görmüş ve daha önce İTÜ GATE, Startupbootcamp Istanbul ve TEB Girişim Evi gibi girişim programlarına da seçilmişti.

Son olarak bu yatırımın Segmentify'ın tohum yatırımı sonrası ilk yatırımı, ACT Venture Partners'ın ise Türkiye'deki ikinci yatırımı oldu. ACT, ilk yatırımı nesnelerin interneti alanındaki ARDIC'a yapmıştı.

StartersHub ise Türkiye dahil olmak üzere bir çok bölgede erken aşama girişimleri dünya çapında hızlı büyüyen şirketler olmaları için destekliyor. StartersHub’ın Türkiye'deki ana yatırımcılığını da MV Holding ve Gedik Yatırım üstleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.