Amerikadaniste.com sınır ötesi ödeme engelini 'Benim İçin Al' çözümüyle aşıyor

Amerikadaniste.com sınır ötesi ödeme engelini 'Benim İçin Al' çözümüyle aşıyor

PayPal'ın kapanışıyla gündemin en sıcak konusu haline gelen sınır ötesi ticaret, Amerikadaniste.com'u da harekete geçirdi. “Benim İçin Al” hizmetini hayata geçiren girişim, Amerika'dan yapılan alışverişlerde ödeme işleminin sipariş verilen ülke sınırları içinde tamamlanmasını sağlıyor. Hizmetle uluslararası bir ödeme altyapısına gerek duyulmuyor.

Benim İçin Al, her ne kadar akla ilk PayPal'ı getirse de uluslararası alışverişlerde karşılaşılan tek engel bu değil. Türk bankaların kredi kartlarını kabul etmeyen e-ticaret siteleri veya başka nedenlerle tamamlamayan siparişlerde devreye giren sistem, "Buy for Me" adıyla küresel bir hizmet olarak kurgulanmış. Söz konusu servisi kullandığınızda Amerikadaniste.com'a alıcı olarak vekalet vermiş oluyorsunuz.

Yani istediğiniz ürünleri sizin yerinize Amerikadaniste.com satın alıyor ve sizi kredi kartı bilginizi paylaşmak veya olası güvenlik risklerine maruz kalmak gibi endişelerden kurtarıyor. Alışveriş sonunda yaptığınız ödeme Amerikadaniste.com'un kasasına giriyor yani tüm ödeme süreci Türkiye sınırları içinde hallediliyor. Amerikadaniste.com, tüm sipariş sürecine hakim olduğu için her konuda müşterilere destek verebilir konuma geliyor.

Amerikadaniste.com, Benim İçin Al hizmetinin Türkiye’de geçerli olmayan online ödeme sistemlerinin daha güvenli bir alternatifi olarak kullanılabildiğini söylüyor.

ABD’den online alışverişin adresi haline gelen Amerikadaniste‘nin bizimle paylaştığı 2015 verilerine göre ABD’den alışveriş yapan Türkiye’den tüketicilerin sayısı katlanarak büyüyor. 2015'te bir önceki yıla göre yüzde 45 oranında daha fazla paket teslimatı yapan Amerikadaniste.com, ciro bazında yüzde 38 büyüdüğünü açıkladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.