BKM Genel Müdürü Soner Canko: PayPal'ın faaliyetini durdurması bizim yararımıza değil!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), müşteri deneyiminin daha etkin yönetileceği yeni bir yatırım için Kanada merkezli yazılım şirketi Printec ile anlaştığını duyurdu. Orta ve Güneydoğu Avrupa olmak üzere 18 ülkede yaklaşık 500 kuruma hizmet veren Printec, müşteri deneyimini artıracak en yeni teknoloji çözümü INETCO yazılım ürünlerini, BKM ile hayata geçirecek.

Düzenlenen toplantı sonrasında röportaj yaptığımız BKM Genel Müdürü Soner Canko'ya, PayPal'ın Türkiye'deki faaliyetlerini durdurması hakkında sorular da yönelttik. Detaylı yorum yapmaktan kaçınan Canko, özellikle sosyal medya üzerinden kendilerine dönük, hakarete varan ithamlardan rahatsızlık duyduklarını söyledi. Önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili, konunun direkt muhatabı tarafların yöneticilerinin de bulunacağı bir toplantı düzenleme fikrini paylaşan Soner Canko, konuyla ilgili görüşlerini videomuzun 01.40 süresinden itibaren anlattı.

Canko özetle, "Benim için sürpriz oldu, yorum yapmak için henüz erken. Bizim 26 senedir yaptığımız çalışmaların tamamı pazarı geliştirmeye dönük ve tüm oyuncularla birlikte çalışıyoruz. Bizim asli amacımız tüm oyuncularla bir ekosistemi yönetmek ve büyütmek. PayPal'ın Türkiye'den çıkma kararı üzücü ve şaşırtıcı oldu" şeklinde konuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.