Game Garage programını bitiren 7 oyun girişimi

Game Garage programını bitiren 7 oyun girişimi

Dijital oyun pazarının yaklaşık 35 milyar dolarlık hacmi ve mobil oyunların yükselişi karşısında ilgisiz kalmak mümkün değil. StartersHub ve Netmarble da bu alandaki potansiyeli ortaya çıkarmak için düzenlediği Game Garage programına katılan 7 girişimi Sunum Günü etkinliğiyle tanıttı.

Game Garage ile 6 aylık bir eğitim kampından geçen girişimciler, sunum gününde projelerini yatırımcılar ve ekosistem ile paylaştı. 2016 Game Garage Demo Day kapsamında şirketlerini tanıtan girişimleri biz de sizlerle paylaşıyoruz;

1) D360 Studios: Mobil sosyal 'casino' oyunlarını, sadakat (loyalty) ödülleri platform alt yapısıyla birleştiriyor ve kendini bir dijital eğlence şirketi olarak tanıtıyor. Bkz: Pokerix

2) Day Dream Interactive: Project Aurora isimli 2 boyutlu aksiyon platform oyunu geliştiriyor. Oyunda baş kadın karakterin hayatındaki gerçeklerin keşfedilmesi konu ediliyor ve bu sırada çeşitli bulmacaları çözmek gerekiyor.

3) Epic Arts: Joker Joy adlı kart eşleştirme oyununu geliştiren Epic Arts, mobil oyun dünyasına farklı bir açıdan yaklaşıyor.

4) Future Fart: Future Fart da farklı oyunlar geliştirmeyi hedefleyen bir oyun şirketi. Ekip, ilk oyunları olan Trivia Game Show ile soru cevap oyunlarına televizyonlarda izlediğimiz yarışma programlarının kalitesinde yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

5) Giftfeed: Sponsorlar ve kullanıcılar arasındaki bir sosyal platform olarak çevrimiçi pazarlama ve marka güçlendirme konularında çalışmalar yapıyor. Mobil, sosyal medya ve yerel kanallar üzerinden büyüyen müşteri tabanını anlamayı ve onların ilgisini oyunlar ile çekmeyi hedefliyor.

6) Radmule Labs: Radmule Labs, yerleşik bir oyun stüdyosu halini alarak, yenilikçi oyun fikirlerini hızlıca geliştirmeyi amaçlıyor. Şu anda yenilikçi bir kelime oyunu üzerine çalışan ekip yakında yeni oyununu piyasaya sürmeyi hedefliyor.

7) Reality Arts: Çoklu oyuncuyla oynanabilen Voidrunner, Reality Arts'ın popüler nişancı oyun tekniklerini tanıtan oyunu. Dünya genelinde kabul gören MOBA sistemleriyle egzotik ve destansı yerlere gezinmeyi sağlıyor. Aşağıda Voidrunner'ın videosunu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.