BuKurye Uber modelini gönderi servisine uyarlayarak yenilendi

BuKurye Uber modelini gönderi servisine uyarlayarak yenilendi

Kurye uygulamaları Türkiye'de gittikçe yaygınlaşıyor ancak servislerin mobile taşınması bir yıldan kısa süre önce başladı. Geçtiğimiz Eylül'de yayınladığı uygulamasıyla sürecin ilk örneklerinden biri olan Bukurye, Uber modelini gönderi servisine uyarlayarak baştan sona yenilendi.

Yaklaşık yedi ay önce bir yalın girişim olarak yola çıkan Bukurye'nin yenilenen özelliklerinin başında yeni kurumsal kimliğiyle e-ticaret sitelerini de hedefleyen bir girişim haline gelmesi yer alıyor. Hızlı teslimat yapmak isteyen e-ticaret siteleri BuKurye entegrasyonuyla, siparişlerini üç saat içinde adrese ulaştırabiliyor. Mobil öncelikli servisini masaüstünden de erişilebilir hale getiren Bukurye bunun e-ticaret şirketleri için önemli bir kolaylık sağlayacağını düşünüyor. Bukurye ödeme altyapısı için artık iyzico servisini kullanıyor.

iOS ve Android uygulamalarını da yenileyen BuKurye, harita ve arama deneyimini Uber'den esinlenerek oluşturmuş. Bu sayede artık uygulamayı kullanarak erişilebilir olan kuryeleri görebiliyor ve gönderinizi takip edebiliyorsunuz.  Oluşan bir talep, Bukurye'nin kuryelere özel uygulaması üzerinden talebin oluştuğu bölgedeki kuryelere iletiliyor.

BuKurye'nin bizimle paylaştığı bilgilere göre uygulama bugüne kadar bin 500'den fazla kayıtlı üyeye ulaştı. İşe 50 bin dolar tohum yatırımla başladığını söyleyen Bukurye, yatırımlarının karşılığını aldığını ve kar etme noktasına ulaştığını aktarıyor.

bukurye-gorsel

Uber ve BiTaksi gibi P2P uygulamalara benzer şekilde Bukurye dileyenin gönderi servisine çıkarak ek gelir kazanmasını sağlıyor. Freelance kuryelerle çalışan Bukurye motorsiklet sürücüsü olan herkes için yeni bir iş alternatifi olabilir.

İncelemek isterseniz BuKurye iOS ve Android uygulamaları için bağlantıyı takip edin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.