FitinClass: Tek üyelikle bir çok spor salonunu ve farklı egzersizleri keşfedin

FitinClass: Tek üyelikle bir çok spor salonunu ve farklı egzersizleri keşfedin

Spor salonlarından faydalanmanın yolları yeni girişimler sayesinde giderek artıyor. Bu alandaki yeni girişimlerden biri olan FitinClass.com da farklı salonlardaki çeşitli aktiviteleri keşfetmenin yolunu açıyor.

FitinClass, daha önce paylaştığımız Sporcard.com ve Vitaminler.com'un kurucuları (Cömert Tavaslıoğlu, Jack Ojalvo) tarafından Mart 2016'da açılan bir girişim. Kullanıcılarına çeşitli fitness ve grup egzersiz derslerine tek bir üyelikle giriş imkanı sunuyor. Aylık 99 TL karşılığında anlaşmalı tüm spor salonlarındaki grup egzersiz derslerine giriş yapılabiliyor.

FitinClass'ın hedefi spor severlerin farklı salonları ve aktiviteleri keşfetmesini sağlamak. Bu sebeple bir spor salonuna ayda en fazla 3 kez giriş yapılabiliyor. Farklı tipteki salonlarda pilates, tekvando, aerobik,, crossfit, muay thai gibi geniş bir yelpazeden grup egzersiz seçimi yapmak mümkün oluyor.

FitinClass

FitinClass proje yöneticisi Seylan Tasalı'dan aldığım bilgiye göre, sisteme üye olan kullanıcılar, rezervasyon usulüyle derslere katılabiliyor. Rezervasyonlar eğer 24 saatten az zaman kala iptal edilirse 8 TL, hiç iptal edilmeyip derse de katılım olmazsa 10 TL ceza ödenmesi gerekiyor. Derslere 24 saatten daha fazla süre varsa ücretsiz iptal işlemi yapılabiliyor.

New York merkezli ClassPass'in bir benzeri olan FitinClass, yukarıda da bahsettiğim gibi yeni salonlar ve grup egzersizleri keşfetmek isteyenler için güzel bir seçenek. Aynı spor salonuna giriş hakkının 3 kezle sınırlı olması tekrarlayan üyelikler için olumsuz bir durum sayılabilir. Fakat yakın çevrede farklı salonlara gitmek isteyenler için bunun bir sorun olmayacağı da düşünülebilir.

Hali hazırda FitinClass'ın kardeş girişimi Sporcard.com'un sürekli abonelikler için farklı seçenekler sunduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.