WeWork paylaşımlı ev konseptini WeLive ile hayata geçiriyor

WeWork paylaşımlı ev konseptini WeLive ile hayata geçiriyor

WeWork, ofisler için yaptığını bu kez konaklama sektörü için yapmaya hazırlanıyor. Paylaşımlı evler için WeLive'i tanıtan WeWork, ilk evlerini New York ve Washington'da kiralıyor.

WeWork, geçtiğimiz haftalarda, 17 milyar dolar değerlemeyle 780 milyon dolar yatırım alarak, dikkatleri üzerine çekmişti. O dönemde WeLive ürününü henüz deneme aşamasında olan WeWork görünen o ki bu denemelerden istediği sonucu elde etmiş. Bununla birlikte yeni yüklü yatırım turu, WeLive ile hiç de çekingen davranmayacağının işareti de olabilir.

WeWork, WeLive ile kiraladığı mekanları konaklama arayan insanlar arasında paylaştırıyor. Halihazırda kiraladığı mekanları ofislere göre uyarlayıp yeniden kiralayan WeWork, bunun bir benzerini farklı bir konseptle yapacak. Bu kez eşyalı evlere dönüştürülecek mekanlar esnek koşullarla kiracılara veriliyor. WeLive üyeliği satın alan kiracılar temizlikten yüksek hızlı internete, ücretsiz içeceklerden yoga stüdyosuna kadar çok sayıda imkandan yararlanıyor. WeLive üyeleri WeWork ile on birlikte binlerce üyenin olduğu bir komünitenin bir parçası haline geliyor. Mobil uygulaması üzerinden sürekli bu komünite ile iletişim içinde olan kiracıları, başta New York olmak üzere yalnız yaşamaktan şikayet eden insanlar için sosyal bir alternatif yaratıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.