Zomato, satış noktası (POS) altyapısı Zomato Base'i tanıttı

Zomato, satış noktası (POS) altyapısı Zomato Base'i tanıttı

Sadece mekan listelemenin çok ötesine geçen Zomato, şimdi de restoranlar için satış noktası (Point of Sale - POS)altyapısı Zomato Base'i tanıttı.

Android tabanlı Zomato Base, mekanların kredi kartı ve banka kartı ile ödeme almasını ve menü yönetiminden çevrimdışı işlemlere bir çok işin takip edilmesini sağlıyor. Paylaşılan bilgiye göre Zomato Base şu anda Hindistan'ın en büyük bira zinciri olan The Beer Cafe'nin 35 noktasında ve 10 farklı şehirde kullanılıyor.

Aslında Zomato'nun bu işe atılması sürpriz değil zira daha önce bulut tabanlı MaplePOS'u satın almış ve bu teknolojiyi bir şekilde kullanacağının sinyallerini vermişti.

Zomato POS

Diğer yandan kullanıcı tarafında olduğu kadar, işletme tarafında da yenilikler yapmayı sürdürüyordu ki temassız ödeme alanında dahi bir deneme dahi yapmış fakat bu hamlesinden geri adım atmıştı.

Bugüne kadar 224 milyon dolar yatırım toplayan Zomato, Türkiye'de hizmet veren güçlü bir girişim. Ancak Türkiye'de Mekanist.net'i satın alarak büyük bir rekabet avantajı sağlasa da Zomato'nun Hindistan ve ABD pazarındaki sert rekabeti devam ediyor.

2016'nın ilk yarısında operasyonel kârlılık yakalamayı hedefleyen Zomato'nun yeni ürünü Zomato Base ile kârlılık hedefine daha hızlı ulaşıp ulaşamayacağını önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz.

Zomato Base hakkında detayları zomato.com/tr/base adresinden Türkçe olarak görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.