Google'ın Nic Collection fotoğraf düzenleme seti artık ücretsiz!

Google'ın Nic Collection fotoğraf düzenleme seti artık ücretsiz!

Google 2012 yılında mobil fotoğraf düzenleme uygulaması Snapseed’i geliştiren Nik Software’i satın almış, Snapseed'i ücretsiz hale getirmiş ve Google+'a entegre etmişti. Bugün ise yine önemli bir adımla Nik Software'in masaüstü uygulamaları ücretsiz hale getirildi.

Yapılan açıklamaya göre fotoğraf düzenleme konusunda profesyonel uygulamalar sunan Nik Software'in normalde 149 dolar olan Nik Collection adlı masaüstü eklentileri artık herkes tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek. 'Photography first’ mottosuyla hizmet veren şirketin Nik Collection serisi içinde 7 farklı masaüstü eklentisi yer alıyor ve bu eklentiler filtreleme ve renk düzenlemesi konusunda etkili çözümler sunuyor.

1995’ten bu yana hizmet veren Nik Software'in bu adımının Google için küçük ama özellikle fotoğrafçılar için büyük bir adım olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik Google, Nik Collection'ı 2016 içinde satın alan kullanıclara geri ödeme yapacağını da açıklıyor.

Mac OS ve Windows işletim sistemleri için aşağıdaki eklentileri Türkçe dil seçeğini ile google.com/nikcollection sayfasından indirebilirsiniz.

  1. Analog Efex Pro
  2. Color Efex Pro
  3. Silver Efex Pro
  4. Viveza
  5. HDR Efex Pro
  6. Sharpener Pro
  7. Dfine
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.